ONNISTUMINEN RAKENTUU SUUNNITELMILLE

Yritys

Osakeyhtiö Insinööri Studio on vuonna 1990 perustettu arkkitehti-, LVIA- ja sähkösuunnittelutoimisto, joka tarjoaa myös kattavat sisäilmasto- ja rakennustekniset palvelut sekä rakennuttamisen ja valvonnan.
Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kotkassa ja sivutoimipisteet Lappeenrannassa, Lahdessa sekä Vantaalla. Palveluksessamme on jo yli 40 alamme huippuammattilaista.

Toimintatapamme

Olemme hengeltämme dynaaminen ja nuorekas yritys. Tarjoamme asiantuntijoillemme kehittyvän, innovatiivisen ja luovan toimintaympäristön, monipuoliset ohjelmistot sekä nykyaikaiset laitteet ja työkalut. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia LVI-, sähkö- ja rakennusteknisiä sekä sisäilmatutkimuksiin ja -selvityksiin tarvittavia mittalaitteita ja näytteenotto- ja tutkimuskalustoa. Henkilökuntamme, josta haluamme pitää hyvää huolta, on ammattitaitoista ja kokenutta ja edustaa laaja-alaista osaamista.

Pyrimme toiminnassamme ratkaisuihin, jotka täyttävät tilaajan tarpeet ja toiveet, mutta vastaavat myös teknis-taloudellisiin haasteisiin ja asetettuihin laatuvaatimuksiin. Emme unohda myöskään ympäristönäkökulmaa. Haluamme kulkea kehityksen kärjessä ja pysyä alamme edelläkävijänä jatkossakin. Toimimme avoimesti ja sopimusten mukaan.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää – tavoitteenamme ovat pitkäaikaiset ja pysyvät asiakassuhteet. Haluamme kehittyä ja pyrimme löytämään perustoimialoihimme liitettäviä lisäpalveluita, jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.
Tarjoamaamme monipuolista osaamista arvostetaan. Arkkitehti-, LVIA- ja sähkösuunnitteluosaamisemme ja -asiantuntemuksemme yhdessä sisäilmasto- ja rakennuttamisosaamisemme kanssa muodostavat vertaansa vailla olevan palvelukokonaisuuden alallamme.

Insinööri Studiolle on myönnetty toimintajärjestelmän ISO9001 johtamisjärjestelmä- ja laatusertifikaatti. Kuulumme myös Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

Johtamisjärjestelmäsertifikaatti.

LUOTETTAVAA PALVELUA JO 30 VUOTTA

Osakeyhtiö Insinööri Studio syntyi, kun kotkalaiset insinööritoimistot Kotkaplan ky, Hepairco ky ja Desa ky päättivät voimiensa yhdistämisestä vuonna 1990. Toiminnan tehostamiseksi Studion toiminta eriytettiin vuonna 1992 toimialoittain omiksi yhtiöikseen, jotka olivat: Oy Insinööri Studio, LVI Studio Oy ja Sähköinsinööri Studio Oy.

Keväällä 2014 solmitulla yrityskaupalla Studio-yhtiöiden osakekanta vaihtoi omistajaa ja viisi pitkäaikaista Studion työntekijää uusina omistajina ottivat vetovastuun yhtiöstä. Osana toiminnan kehittämistä päätettiin kaikki Studiot yhdistää uudelleen ja toimintaa jatkettiin Oy Insinööri Studiona vuoden 2015 alusta.

YHTEYSTIEDOT

Kerromme mielellämme lisää itsestämme.
Otathan reilusti yhteyttä.

REFERENSSIT

Otathan yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää itsestämme ja referensseistämme.
Asiakassuhteiden ja toimeksiantojemme luottamuksellisuuden vuoksi emme voi julkaista kaikkia referenssikohteitamme julkisesti.