Yritys

Osakeyhtiö Insinööri Studio on vuonna 1990 perustettu arkkitehti-, LVIA- ja sähkösuunnittelutoimisto, joka tarjoaa tänä päivänä käyttöönne myös kattavat sisäilmasto- ja rakennustekniset palvelut sekä rakennuttamisen ja valvonnan. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kotkassa ja sivutoimipisteet Lappeenrannassa, Lahdessa sekä Vantaalla. Palveluksessamme on jo yli 40 alamme huippuammattilaista.

Toimintatapamme

Olemme hengeltämme dynaaminen ja nuorekas yritys. Tarjoamme kehittyvän, innovatiivisen ja luovan toimintaympäristön, monipuoliset ohjelmistot sekä nykyaikaiset laitteet ja työkalut. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia LVI-, sähkö- ja rakennusteknisiin sekä sisäilmatutkimuksiin ja -selvityksiin tarvittavia mittalaitteita sekä näytteenotto- ja tutkimuskalustoa. Henkilökuntamme, josta haluamme pitää hyvää huolta, on ammattitaitoista, kokenutta ja laaja-alaista osaamista edustavaa.

Pyrimme toiminnassamme ratkaisuihin, jotka sekä täyttävät tilaajan tarpeet ja toiveet, mutta myös vastaavat teknis-taloudellisiin haasteisiin ja mm. asetettuihin laatuvaatimuksiin unohtamatta ympäristönäkökulmaakaan. Haluamme kulkea kehityksen kärjessä ja pysyä alamme edelläkävijänä jatkossakin. Toimimme avoimesti ja sopimusten mukaan.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää – tavoitteenamme on pitkäaikaiset ja pysyvät asiakassuhteet. Haluamme kehittyä ja pyrimme mm. löytämään perustoimialoihimme liitettäviä lisäpalveluita, jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.
Tarjoamaamme laaja-alaista palvelukokonaisuuttasuutta arvostetaan. Arkkitehti-, LVIA- ja sähkösuunnitteluosaamisemme ja -asiantuntemuksemme yhdessä sisäilmasto- ja rakennuttamisosaamisemme kanssa muodostavat vertaansa vailla olevan palvelukokonaisuuden alallamme.

Historia

Insinööri Studion historiaOsakeyhtiö Insinööri Studio syntyi, kun kotkalaiset insinööritoimistot Kotkaplan ky, Hepairco ky ja Desa ky päättivät voimiensa yhdistämisestä vuonna 1990. Toiminnan tehostamiseksi Studion toiminta eriytettiin vuonna 1992 toimialoittain omiksi yhtiöikseen, jotka olivat:
Oy Insinööri Studio, LVI Studio Oy ja Sähköinsinööri Studio Oy.

Keväällä 2014 solmitulla yrityskaupalla Studio yhtiöiden osakekanta vaihtoi omistajaa ja neljä pitkäaikaista Studion työntekijää uusina omistajina ottivat vetovastuun yhtiöstä. Osana toiminnan kehittämistä päätettiin kaikki Studiot yhdistää uudelleen ja toimintaa jatkettiin Oy Insinööri Studiona vuoden 2015 alusta.