Rakennus- ja arkkitehtisuunnittelu

Tarjoamme laadukasta rakennus-, arkkitehti- ja pääsuunnittelupalvelua sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Näkemystämme ja kokemustamme hyödynnetään niin julkisten kuin yksityisten rakennusten suunnittelussa.

Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla muutoksilla parannetaan merkittävästi rakennusten käyttö- ja taloudellista arvoa. Teknisen korjaamisen lisäksi korjaussuunnittelu voi sisältää merkittäviä toiminnallisia parannuksia, tilojen käytön tai käyttötarkoituksen muutoksia, laajennuksia, julkisivumuutoksia, piha-alueiden suunnittelua jne.

Asiakaslähtöinen toimintatapa, riittävät ja oikeasisältöiset lähtötiedot, huolellinen vaihtoehtojen kartoittaminen, kokemus ja ammattitaito mahdollistavat tilaajan tarpeita vastaavat, teknisesti hyvät, havainnolliset ja perustellut suunnitelmat. Suunnitelmien mallintaminen lisää havainnollisuutta ja helpottaa esim. taloyhtiön hallituksen päätöksen tekoa.

Vahvaksi erityisosaamisalueeksemme on kehittynyt erilaisiin LVIS-remontteihin, linjasaneerauksiin sekä sisäilmakorjauksiin liittyvä rakennus- ja arkkitehtisuunnittelu.

Tarjoamme mm.

  • arkkitehti- ja pääsuunnittelua
  • sisäilmakorjausten suunnittelua
  • linjasaneerausten rakennussuunnittelua
  • mallintamispalveluita
  • rakennuspiirustusten digitalisointia

Referenssit

Kerromme mielellämme lisää itsestämme ja referensseistämme.
Asiakassuhteiden ja toimeksiantojemme luottamuksellisuuden vuoksi emme voi julkaista referenssejämme julkisesti. Olemme toteuttaneet erilaisia toimeksiantoja ja tehneet suunnitelmia mm. useiden kaupunkien ja kuntien, julkishallinnon ja lukuisten eri tahoja edustavien rakennuttajien toimeksiannoista.

Jos olette kiinnostuneet saamaan lisätietoa yrityksestämme, referensseistämme tai vaikka tavastamme toimia, voitte ottaa yhteyttä esim. yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteystiedot

Otathan reilusti yhteyttä. Rakentamisen palveluiden henkilöstömme yhteystiedot löytyvät täältä.