RAKENNUS- JA ARKKITEHTISUUNNITTELU

Mielestämme hyvin suunniteltu on jopa enemmän kuin puoliksi tehty. Kun suunnittelu on laadukasta projektin joka vaiheessa, oli kyseessä uudis- tai korjausrakentaminen, onnistuneeseen lopputulokseen päädytään varmasti ja kustannustehokkaasti.

Tarjoamme rakennus-, arkkitehti- ja pääsuunnittelupalvelua sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Näkemystämme ja kokemustamme hyödynnetään niin julkisten kuin yksityisten rakennusten suunnittelussa.

Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla muutoksilla parannetaan merkittävästi rakennusten käyttö- ja taloudellista arvoa. Teknisen korjaamisen lisäksi korjaussuunnittelu voi sisältää merkittäviä toiminnallisia parannuksia, tilojen käytön tai käyttötarkoituksen muutoksia, laajennuksia, julkisivumuutoksia, piha-alueiden suunnittelua jne.

Asiakaslähtöinen toimintatapa, riittävät ja oikeat lähtötiedot, huolellinen vaihtoehtojen kartoittaminen, kokemus ja ammattitaito mahdollistavat tilaajan tarpeita vastaavat, teknisesti hyvät, havainnolliset ja perustellut suunnitelmat. Suunnitelmien mallintaminen lisää havainnollisuutta ja helpottaa esimerkiksi taloyhtiön hallituksen päätöksen tekoa.

Vahvaksi erityisosaamisalueeksemme on kehittynyt erilaisiin LVIS-remontteihin, linjasaneerauksiin sekä sisäilmakorjauksiin liittyvä rakennus- ja arkkitehtisuunnittelu.

Tarjoamme muun muassa:

  • arkkitehti- ja pääsuunnittelua
  • sisäilmakorjausten suunnittelua
  • linjasaneerausten rakennussuunnittelua
  • mallintamispalveluita
  • rakennuspiirustusten digitalisointia

  YHTEYSTIEDOT

  Kerromme mielellämme lisää itsestämme.
  Otathan reilusti yhteyttä.